aMSN Forums
January 21, 2018, 03:33:59 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: New forum for aMSN !!
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: problem adding contacts  (Read 10465 times)
pablo
Newbie

Offline Offline

Posts: 2


View Profile
« on: October 09, 2010, 04:59:21 pm »

y have 2 problems: when i add a contact to my list, the notification for aceptation does not appear in the other computer and i see the contact is offline. The only way to it works is that BOTH adds to the other. Why?
I am using Win XP sp3 and Amsn 0.98.1 but tried with 0.98 .3 and the problem is the same.

The other problem is that i added a lot of contacts with amsn and if i log with Windows live messenger the contacts does not appear. if i try to add them again, "the contactes already exist" but cant see them. Why?
Logged
nick
Power user
*
Offline Offline

Posts: 75


View Profile
« Reply #1 on: October 11, 2010, 02:05:34 pm »

I have the same first problem you spoke about. When adding a contact, that one sees me offline. I don't know if it would be the same thing if a contact adds me, but it's sure that it is not the first time contacts say me that I appear offline. Why these problems of appearing offline to some contacts?
Logged
nick
Power user
*
Offline Offline

Posts: 75


View Profile
« Reply #2 on: October 22, 2010, 01:56:59 pm »

Nobody?   Embarrassed
Logged
nick
Power user
*
Offline Offline

Posts: 75


View Profile
« Reply #3 on: October 26, 2010, 01:12:42 am »

The problem of adding contacts also persits in my latest amsn version (0.99b SVN: 12199). It is a very bad issue, because contacts that add me think I'm offline, and I don't receive the window notification yet...
Logged
kralizec
Newbie

Offline Offline

Posts: 12


View Profile
« Reply #4 on: January 14, 2011, 07:11:55 am »

Hello!

I'm having this problem as well, and it sometimes work when we both add each other, and sometimes not... The problem is, some people I can add without any hassle, others only work after some work, and others don't work at all... Might it be related to the other persons' client?
Logged
tegeatis
Power user
*
Offline Offline

Posts: 59


View Profile
« Reply #5 on: April 11, 2011, 12:44:19 pm »

I have the same problem, there isn't any solution yet?
Logged
nick
Power user
*
Offline Offline

Posts: 75


View Profile
« Reply #6 on: July 01, 2011, 07:37:13 pm »

It seems nobody can solve this very annoying issue...   Angry
Logged
nick
Power user
*
Offline Offline

Posts: 75


View Profile
« Reply #7 on: August 03, 2012, 05:51:04 pm »

Still suffering this issue...
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!