aMSN Forums
August 21, 2018, 04:30:32 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: New forum for aMSN !!
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: character encoding in the forum  (Read 7883 times)
michel
Power user
*
Offline Offline

Posts: 55



View Profile
« on: August 26, 2009, 01:53:49 pm »

Hi
Maybe I'm completely wrong, but I think there is a discrepancy between the actual encoding and what is set in the source code of the forum pages.
For me some characters are wrong (Español instead of Español for example)

The source says : <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
But the actual encoding seems to be UTF-8, not iso-8859-1
Am I mistaken ?
Michel
Logged
arantes
Super Power User
**
Offline Offline

Posts: 364



View Profile
« Reply #1 on: August 26, 2009, 05:49:18 pm »

Yes, i see the same thing for Español. But the ç in Français shows up normally ... that's weird. Maybe its encoding is the same in iso and utf8 ? I don't know.
Logged
kakaroto
Administrator
Super Power User
*****
Offline Offline

Posts: 9428


View Profile WWW
« Reply #2 on: August 26, 2009, 11:14:38 pm »

ahh, thanks.. the forum is indeed in iso-8859-1, but the 'Español' title of that specific forum was in utf-8.. I've fixed it now, it should appear correctly in iso-8859-1. thanks!
Logged

KaKaRoTo
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!