aMSN Forums
March 19, 2019, 10:42:30 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: New forum for aMSN !!
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 19
  Print  
Author Topic: Chameleon plugin : Native/GTK/QT look for aMSN  (Read 253945 times)
GuS-Arg
Super Power User
**
Offline Offline

Posts: 450



View Profile WWW
« Reply #240 on: March 12, 2007, 06:25:11 pm »

Quote from: "darkbasic"
I downloaded tileqt0.4cvs and placed the files to the tile0.7.8 directory.
I run
Code:
./configure --enable-64bit --with-tcl=/usr/lib/tcl --with-tk=/usr/lib/tk

and
Code:
make

It gives me those errors:
Code:
In file included from ./generic/tileQt_Init.c:9:
./generic/tileQt_QtHeaders.h:29:22: error: qobjcoll.h: No such file or directory
./generic/tileQt_QtHeaders.h:30:22: error: qwidcoll.h: No such file or directory
make: *** [tileQt_Init.o] Error 1


Is almost impossible for me to compile the tileqt inside CVS (I've wanted to try because of the bug of tilqt 0.4b).
But well... is CVS, these things are common to happen.
Logged

darkbasic
Newbie

Offline Offline

Posts: 13


View Profile
« Reply #241 on: March 13, 2007, 05:42:55 pm »

It isn't a CVS-related problem (I have the same problem with 0.4b), it's a lack of headers as kakaroto suggested.
I installed lsb-build-desktop3 and libqt3-compat-headers and now it works fine Cheesy
In the latest CVS tree there aren't some files (like ./tclconfig/install-sh) so you need to copy the files from the latest cvs tree to the tile-qt0.4b directory and overwrite.

Hi,
Darkbasic.


P.S.
Sorry for the triple post.
Logged

Sorry for my bad English.
PJ
Power user
*
Offline Offline

Posts: 99



View Profile
« Reply #242 on: March 14, 2007, 12:55:04 pm »

Hello iam having some visual problems with the Chamelon plugin.


Some updates a week ago created some annoying spaces on the (Buttons section)
Also the new update adds some brown highlightning that didn't hapen before.
*Hence* the button panel where smaller vertically before.

The rest of the images below displays the issues when label is activated in Chamelon.[/i]

<-- Label deactivated (No problems)
<-- Label activated (a bluebox appears)


Label activated (Spacing is being added for some reason between the dp and the hide button)
Also see the brown highlightning that appears when the mouse is over the send button
Logged

kakaroto
Administrator
Super Power User
*****
Offline Offline

Posts: 9428


View Profile WWW
« Reply #243 on: March 14, 2007, 07:16:50 pm »

Hi,
this is a tile limitation, those are buttons, so they have some 'highliting' when you hover over it, the labels in tile always have a border, so there is padding added..
those are known limitations to which I can do absolutely nothing.. you either have to cope with it, or disable chameleon or disable those widgets.
the change on the button bar is that they were labels and we changed them into buttons (so that when you click, move away your mouse from the button then release the mouse button, it doesn't get 'clicked')
Logged

KaKaRoTo
ToKy
Newbie

Offline Offline

Posts: 29



View Profile
« Reply #244 on: April 20, 2007, 01:08:47 am »

hello, Im tryng to make it work but..
I could not compile tile since I would receive too many errors in the make, so installed the .deb I found in amsn site,  8.5 installed from source but when I load the chameleon plagin I recive this
can't read "::tile::defaultTheme": no such variable
what to do?
Logged
kakaroto
Administrator
Super Power User
*****
Offline Offline

Posts: 9428


View Profile WWW
« Reply #245 on: April 20, 2007, 02:09:31 am »

chameleon is not compatible with tcl/tk 8.5 as states in the posts before.
Logged

KaKaRoTo
ToKy
Newbie

Offline Offline

Posts: 29



View Profile
« Reply #246 on: April 20, 2007, 10:58:31 pm »

ciao kakaroto I did not see it...it was late yesterday night, and lot of posts in this 3d, but your answer gave me a boost to keep looking and then..
I managed to compile tile with tk tcl 8.5a3 and it loocks great!

thanks to all amsn team! :wink:
Logged
kakaroto
Administrator
Super Power User
*****
Offline Offline

Posts: 9428


View Profile WWW
« Reply #247 on: April 21, 2007, 12:52:00 am »

cool, thanks for the nice answer Smiley
Logged

KaKaRoTo
GuS-Arg
Super Power User
**
Offline Offline

Posts: 450



View Profile WWW
« Reply #248 on: April 21, 2007, 06:00:25 am »

Quote from: "kakaroto"
chameleon is not compatible with tcl/tk 8.5 as states in the posts before.


LoL.. i always used chameleon with tcl/tk8.5.
Logged

Fenix-TX
Super Power User
**
Offline Offline

Posts: 660


View Profile
« Reply #249 on: April 21, 2007, 12:20:15 pm »

Quote from: "GuS-Arg"
Quote from: "kakaroto"
chameleon is not compatible with tcl/tk 8.5 as states in the posts before.


LoL.. i always used chameleon with tcl/tk8.5.



In fact, with tcl/tk8.5a5 it was when tcl/tk8.5 and chameleon are not compatibles.
And other problem is that is not compatible with tile 0.8, but works with older versions.
Logged
ToKy
Newbie

Offline Offline

Posts: 29



View Profile
« Reply #250 on: April 21, 2007, 12:50:06 pm »

confused now... so amsn svn compiled is supposed to work with tcl/tk 8.5a5 compiled and with tile <0.8 compiled,
is it right?, cose I got lost....
if is's the case I'll be glad to upgrade to tcl/tk 8.5a5
let me know if it's the case
Logged
Fenix-TX
Super Power User
**
Offline Offline

Posts: 660


View Profile
« Reply #251 on: April 21, 2007, 01:12:53 pm »

Well, with tcl/tk8.5a4 and tile 0.7.8 chamaleon works fine.
Logged
ToKy
Newbie

Offline Offline

Posts: 29



View Profile
« Reply #252 on: April 21, 2007, 03:18:03 pm »

just compiled and seams to work good also with 8.5a5 and tile 0.7.8
thanks
Logged
kakaroto
Administrator
Super Power User
*****
Offline Offline

Posts: 9428


View Profile WWW
« Reply #253 on: April 21, 2007, 04:57:08 pm »

the thing is that tile is now shipped with Tk 8.5 by default, it's part of the core or something, so we chameleon fails to recognize it and when we force it to think that tile is loaded, then it doesn't work either because tile has changed and new functions are available and old ones were removed...
Maybe tile 0.8 is the one shipped and it's the one with the issues, so maybe you had it load tile 0.7.8 which worked even though you're using tcl/tk 8.5a5 (which I think is the first release with tile integrated)
Logged

KaKaRoTo
GuS-Arg
Super Power User
**
Offline Offline

Posts: 450



View Profile WWW
« Reply #254 on: April 22, 2007, 01:16:19 am »

Quote from: "kakaroto"
the thing is that tile is now shipped with Tk 8.5 by default, it's part of the core or something, so we chameleon fails to recognize it and when we force it to think that tile is loaded, then it doesn't work either because tile has changed and new functions are available and old ones were removed...
Maybe tile 0.8 is the one shipped and it's the one with the issues, so maybe you had it load tile 0.7.8 which worked even though you're using tcl/tk 8.5a5 (which I think is the first release with tile integrated)


Not sure... but i think Tile is only included in latest development snapshot (of tk8.5... but not in latest alpha5).

By the way, if someone wants Tile7.8 and TileQt 0.4b (TileQt working! and without bugs, cause I've compiled it with qt4... the problem was with qt3) i have K/Ubuntu Feisty packages here:

http://amsn.lnxteam.org/modules/wfdownloads/viewcat.php?cid=7

Cheers.
Logged

Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 19
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!