aMSN Forums
February 24, 2020, 07:17:29 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: New forum for aMSN !!
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: spellcheck plugin error message  (Read 11910 times)
diablo
Newbie

Offline Offline

Posts: 2


View Profile
« on: August 07, 2008, 09:25:04 am »

installed the latest version of amsn and the spellcheck plugin, i have windows xp sp3. when i click on the spellcheck icon above the message box, i get the error message saying, there was an error executing aspell, probably not installed properly and its required for this plugin to work...
if its installed then provide the corect path in the plugin.

another box pops up congifure pkugin spellcheck with location of aspell,
aspell  .0.60.3 is installed. so im assuming im getting the correct path wrong, what is the correct path???
ive tired several different  correct paths?
aspell 0.60.3 installed at c:\ program file\aspell.

 what file am i suppose to locate and provide the correct path?
Logged
billiob
Administrator
Super Power User
*****
Offline Offline

Posts: 1352


View Profile
« Reply #1 on: August 07, 2008, 05:45:49 pm »

If you may have to provide the path to "aspell.exe", so it's maybe:
C:\program file\aspell\aspell.exe
Logged
diablo
Newbie

Offline Offline

Posts: 2


View Profile
« Reply #2 on: August 07, 2008, 08:59:25 pm »

tried that path it doesnt work. tried several paths none worked
Logged
square87
Super Power User
**
Offline Offline

Posts: 427


View Profile
« Reply #3 on: August 14, 2008, 04:02:45 pm »

Hi all

It happens also to me Undecided
It should be a bug in the plugin... Undecided

Bye
Logged
Captain_Chirac
Newbie

Offline Offline

Posts: 4


View Profile
« Reply #4 on: January 11, 2010, 07:26:22 pm »

Is anyone using Windows even able to use this plug-in?
I've tried installing aspell in many different ways, but no can do, it keeps asking me for the location of aspell. Looks like the plug-in isn't compatible with Windows or something.
Thanks.
Logged
arantes
Super Power User
**
Offline Offline

Posts: 364



View Profile
« Reply #5 on: January 11, 2010, 08:08:58 pm »

The plugin is quite old. I think it's not even compatible anymore with the latest revisions of aMSN. Never seen anyone using it, only persons having problems with it because they installed it by mistake. Sorry.
Logged
Captain_Chirac
Newbie

Offline Offline

Posts: 4


View Profile
« Reply #6 on: January 11, 2010, 09:16:39 pm »

Damn, this sucks.
Thanks for the input anyway.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!