aMSN Forums

Development => Amsn development related issues => Topic started by: PjhN on May 31, 2008, 08:09:14 pm



Title: Problem with SVN rev. 10067
Post by: PjhN on May 31, 2008, 08:09:14 pm
Hey there. Having some problems with latest SVN (rev. 10067)...
Having updated, the first time I started aMSN it logged in but produced the following error message (reported). Also, once it has logged in, it shows me as Online to other contacts, but on my computer it simply says 'Offline', and does not show any of my contacts as online, although I know some are. Then, when I try to change status it tells me it's lost connection with the server and takes ages trying to reconnect.  :-s  
Quote
"::ns info args" is not defined
    while executing
"::snit::RT.method.info ::NS ::NS::Snit_inst1 ::ns ::ns args handleADLResponse"
    ("uplevel" body line 1)
    invoked from within
"uplevel 1 $command $args"
    invoked from within
"$handler info args $method"
    (procedure "::Connection::Snit_methodreceivedData" line 60)
    invoked from within
"::Connection::Snit_methodreceivedData ::Connection ::Connection::Snit_inst2 ::NS::Connection1 ::NS::Connection1"
    ("uplevel" body line 1)
    invoked from within
"uplevel 1 $command $args"
    invoked from within
"::NS::Connection1 receivedData"
    ("uplevel" body line 1)
    invoked from within
"uplevel 1 $command $args"
    invoked from within
"ns receivedData"

What should I do about this? Any error logs I can provide to help trouble-shoot?

Am running Vista, Ultimate x64. aMSN been working great up to latest revision.

EDIT: Found the thread with similar problem in General, so have updated to rev. 10064 - All fine for now....


Title: Problem with SVN rev. 10067
Post by: kakaroto on May 31, 2008, 09:23:13 pm
yeah, duplicate report, locking thread. fixed in latest svn.