New aMSN Blog and new website news system

Hi everyone,

As some of you will notice, the news on the front page of the aMSN website have slightly changed.

We decided to do two things. First, we started our very own blog! We will be posting news on that blog, so you can start following it and add it to your favorite RSS reader!

We’ve also decided to change the old system of posting news on the website, that system was very old and very hard to use, that’s why we weren’t posting a lot of news to it. But hopefully, with this new system, everything will change! We hope to start posting more and more entries to our blogs and keep the community updated on what we do behind the scenes, and by automatically updating the front page of the aMSN website with our blog posts, this will make it easier for everyone to follow.

We’ve decided to start a Planet, which is a kind of RSS reader, that will read our blog posts from various blogs (we have the aMSN blog at http://amsn-project.net/blog, but some developers might also have their own personal blogs), and it will update the ¬†front page automatically for us.

You can also get an RSS feed directly for the front page of aMSN’s news by adding this RSS to your RSS reader.

The issues we currently have with this new system is that it’s not translated, but there is a way to make it multilanguage, and we will improve on that soon.

Thank you,

Enjoy!

Tags: , , ,

6 Responses to “New aMSN Blog and new website news system”

  1. abdo_ouk says:

    slt ca va

  2. Kaho says:

    Hi,

    Sorry to post this words here, bot I can’t create new account on http://amsn-project.net/forums.
    After I fill the Required Information and click Register, the page will go back to http://amsn-project.net/forums. There is no message to tell me if my account created or not. I try to login with my account which just created and got message: “That username does not exist”.
    Is there any other way or email to send you my question?
    Thanks

  3. kakaroto says:

    it’s weird.. did you try again? did you fill out the anti spam question correctly? do you have javascript enabled? and what browser do you use ? did you try with other browsers?
    I tried it and it worked fine for me (I created a test account). After registering it should show a page saying you got an email for confirming your address, in order to activate the account, etc…
    Maybe just try again… this time maybe with a different browser, just in case. It would be nice to give more feedback about this issue in the forums once you get an account created.

  4. Kaho says:

    Hi,

    It’s work! I try again few minutes ago and succeed! I think I didn’t fill the correct anti-spam question last time. Thanks a lot.

  5. Fukui says:

    I cant Install this on a Mac Whit Snow leopard the error is The Image disk Cant Be Open :s

  6. kakaroto says:

    maybe just redownload it and retry? the image should work fine.